Spisskålsalat med kylling, jordbær, chili og hasselnøtter



Du trenger (For 1 personer)
  • 1/3 spisskål
  • pepper
  • 1 kyllingfilet
  • 1 mild grønn chili
  • 5 jordbær
  • 7 hasselnøtter
  • 17" ts kaldpresset rapsolje
  • havsalt
  • 1 sitron
  • 1 ts jomfruolivenolje
Slik gjør man:
  1. Rist hasselnøtter og gni til skallet faller av.
  2. Finsnitt spisskålen og ha i en bolle med rapsolje, salt, pepper, sitronsaft og litt sitronskall.
  3. Skjær kylling i skiver og stek. Krydre med salt og pepper.
  4. Skjær chili i ringer og fjern kjernene. Rist i olivenolje i kort tid og dryss over salt.
  5. Skyll og tørk jordbær, og del i 4. 
  6. Anrett spisskål med kylling, hasselnøtter, jorbær og chiliringer.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi               408 kcal
Protein             35,4 g
Fett                  14,8 g
Karbohydr       37,5 g
Kostfiber           8,2 g

Kommentarer