Du trenger (For 1 personer)
- 1/3 spisskål
- pepper
- 1 kyllingfilet
- 1 mild grønn chili
- 5 jordbær
- 7 hasselnøtter
- 17" ts kaldpresset rapsolje
- havsalt
- 1 sitron
- 1 ts jomfruolivenolje
- Rist hasselnøtter og gni til skallet faller av.
- Finsnitt spisskålen og ha i en bolle med rapsolje, salt, pepper, sitronsaft og litt sitronskall.
- Skjær kylling i skiver og stek. Krydre med salt og pepper.
- Skjær chili i ringer og fjern kjernene. Rist i olivenolje i kort tid og dryss over salt.
- Skyll og tørk jordbær, og del i 4.
- Anrett spisskål med kylling, hasselnøtter, jorbær og chiliringer.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 408 kcal
Protein 35,4 g
Fett 14,8 g
Karbohydr 37,5 g
Kostfiber 8,2 g
Kostfiber 8,2 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar