Fullkornsnudler med kylling og grønnsaker

Du trenger (For 1 personer)
  • 1/2 sjalottløk
  • 3 skiver ingefær
  • 1/2 sitrongress
  • 1 liten kyllingfilet
  • 1/4 aubergine
  • 1 ss fiskesaus
  • 1 ts østerssaus
  • 1 ss soya
  • 2 vårløk
  • 3/4 kokosmelk
  • 1/4 spisskål
  • 7 kasjunøtter
  • 35 g fullkornsnudler
  • 1 kvast koriander
  • 1 kvast thaibasilikum
  • 1 ts jomfruolivenolje
  • 2 ts karri
  • 1 dl grønnsaksbuljong
  • havsalt og nykvernet pepper
Slik gjør man:
  1. Skjær løk, ingefær og sitrongress fint og stek mykt i olivenolje.
  2. Tilsett karri, og spe med buljong.
  3. Skjær kyllingkjøttet i tynne skiver og legg i kjelen sammen med aubergine i terninger, fiske- og østerssaus og soya. 
  4. Skjær vårløk i skiver, og hell i retten sammen med kokosmelk. Vend godt og la retten putre en stund.
  5. Finsnitt kålen  og tilsett i retten.
  6. Tilbered nudler og hell i retten, smak så til med salt og pepper.
  7. Anrett retten med krydderurter.

Næringsinnhold pr. porsjon (Uten nudler)
Energi             508 kcal
Protein                 33 g
Fett                   28,3 g
Karbohydr         34,6 g  
Kostfiber             23 g

Kommentarer