Du trenger (For 1 personer)
- 1/2 sjalottløk
- 3 skiver ingefær
- 1/2 sitrongress
- 1 liten kyllingfilet
- 1/4 aubergine
- 1 ss fiskesaus
- 1 ts østerssaus
- 1 ss soya
- 2 vårløk
- 3/4 kokosmelk
- 1/4 spisskål
- 7 kasjunøtter
- 35 g fullkornsnudler
- 1 kvast koriander
- 1 kvast thaibasilikum
- 1 ts jomfruolivenolje
- 2 ts karri
- 1 dl grønnsaksbuljong
- havsalt og nykvernet pepper
- Skjær løk, ingefær og sitrongress fint og stek mykt i olivenolje.
- Tilsett karri, og spe med buljong.
- Skjær kyllingkjøttet i tynne skiver og legg i kjelen sammen med aubergine i terninger, fiske- og østerssaus og soya.
- Skjær vårløk i skiver, og hell i retten sammen med kokosmelk. Vend godt og la retten putre en stund.
- Finsnitt kålen og tilsett i retten.
- Tilbered nudler og hell i retten, smak så til med salt og pepper.
- Anrett retten med krydderurter.
Næringsinnhold pr. porsjon (Uten nudler)
Energi 508 kcal
Protein 33 g
Fett 28,3 g
Karbohydr 34,6 g
Kostfiber 23 g
Kostfiber 23 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar