Du trenger (For 2 personer)
- 1-2 søtpoteter
- grønsaksbuljong
- 2 kyllingfileter
- jomfruolivenolje
- 3 hvitløksfedd
- havsalt
- 200 g aspargestopper
- rapsolje
- sitron
- 1 stilk bredbladet persille
- kvernet pepper
- Skrell poteter og skjær i terninger. Kok opp i en kjele med vann og buljong.
- Pensle kylling med olivenolje. Smør flaten med finpresset hvitløk. Strø på salt og stek kyllingen gyllen.
- Kok bønner i lettsaltet vann i 3 min.
- Mos potetene med litt rapsolje og olivenolje. Smak til med salt.
- Skjær sitron i strimler og klyp persilleblader.
- Anrett kylling med persille og sitron. Kvern pepepr over retten og server.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 433 kcal
Protein 30 g
Fett 20,8 g
Karbohydr 27,8 g
Kostfiber 8,3 g
Kostfiber 8,3 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar