Søtpotetmos, asparges topper og kylling



Du trenger (For 2 personer)
  • 1-2 søtpoteter
  • grønsaksbuljong
  • kyllingfileter
  • jomfruolivenolje
  • 3 hvitløksfedd
  • havsalt
  • 200 g aspargestopper
  • rapsolje
  • sitron
  • 1 stilk bredbladet persille
  • kvernet pepper
Slik gjør man:
  1. Skrell poteter og skjær i terninger. Kok opp i en kjele med vann og buljong.
  2. Pensle kylling med olivenolje. Smør flaten med finpresset hvitløk. Strø på salt og stek kyllingen gyllen.
  3. Kok bønner i lettsaltet vann i 3 min.
  4. Mos potetene med litt rapsolje og olivenolje. Smak til med salt.
  5. Skjær sitron i strimler og klyp persilleblader.
  6. Anrett kylling med persille og sitron. Kvern pepepr over retten og server.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi           433 kcal
Protein            30 g
Fett              20,8 g
Karbohydr    27,8 g
Kostfiber        8,3 g

Kommentarer