Du trenger (For 4 personer)
- 2 ss solsikkeolje
- 400 g oksemørbrad
- 1 ss honning
- 2 ss soyasaus
- 1 bunt thailansk basilikum
- 1 bund mynte
- 1 ss riseddik
- 1 ss sesamolje
- 2 chili, finhakket
- 4 tomater, i skiver
- 1/2 agurk, i staver
- 2 vårløk, hakket
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- Varm oljen i stekpanne og stek kjøttet raskt på høy varme på alle sider.
- Bland honning med soyasaus og pensle kjøttet. Stek i forvarmet ovn på 170 grader i 20-30 min. Ta kjøttet ut og la det hvile.
- Kutt basilikum o g mynte.
- Bland riseddik med sesamolje, basilikumblader, mynte, chili, tomater,agurk, vårløk og hvitløk. Tilsett lys soyasaus og band dressingen med kjøttet.
Kommentarer
Legg inn en kommentar