Du trenger (For 1 personer)
- 125 g karbonadedeig
- 1 gul paprika
- 1 kvast rosmarin
- 1 kvast oregano
- 1/2 aubergine
- bredbladet persille
- 1/2 hvitløk
- jomfruolivenolje
- havsat og nykvernet pepper
- 1/2 boks flådde, hakkede tomater
- 1 mellomstor potet
- 2 ss finrevet parmesan
- Skjær all løken i terninger og fres den i 1 ts olivenolje.
- Tilsett kjøttet og fres videre. Salte og pepre.
- Skjær paprika i terninger og ha i kjelen med bokstomater, rosmarin og oregano. La putre i 10 min og smak til.
- Skjær aubergine i skiver og potet i tynne skiver.
- Anrett i en liten ildfastform med auberginskiver med saus mellom og med et lag potet øverst. Pensle med olivenolje, og stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter.
- Strø over parmesan og stek videre i 15 minutter.
- Anrett på skiver av gul paprika, og strø persille over. Server en halv porsjon
Næringsinnhold pr. porsjon (1/2 porsjon)
Energi 295 kcal
Protein 21,8 g
Fett 13,6 g
Karbohydr 26,4 g
Kostfiber 7,2 g
Kostfiber 7,2 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar