Du trenger (For 1 personer)
- 1 liten hånddull bredbladet persille
- 1 liten hånddull brønnkarse
- 1 liten hånddull dill
- 100 g aspargespoteter
- rapsolje
- 1 laksefilet
- 1 fedd hvitløk
- olivenolje
- 100 g grønnkål
- 1/4 tørkede chiliflak
- havsalt og kvernet pepper
- Skyll krydder urter og slyng dem tørre
- Pensle poteter med rapsolje og salt og vend i persille. Stek i ildfastform i 25 min på 200g.
- Stek laksen i ildfast from på bakepapir i 12 min på 200 grader.
- Skrell hvitløk og skjær i tynne skiver. Stek gylne i en panne og legg på et kjøkken papir.
- Rens grønnkål ved å fjerne stilken. Stek i oliven olje og krydre med pepper, salt og chili underveis. Vend i hvitløkschips.
- Anrett kål med fisk, urter og poteter.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 468 kcal
Protein 30,0 g
Fett 28,0 g
Karbohydr 28,9 g
Kostfiber 7,9 g
Kostfiber 7,9 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar