Du trenger (For 1 personer)
- 150 g rødbeter
- rød quinoa
- 250 g karbonadedeig
- 1 egg
- 1 ss hvetemel
- 1 ss finrevet løk
- 2 ts finrevet ingefær
- havsalt
- kvernet pepper
- 1 ss smør
- 1 dl kyllingbuljong
- 1,5 dl ekstra lettmelk
- karri
- finrevet ingefær
- kaldpresset rapsolje
- 200 g finskåret spisskål
- 1 håndfull bredbladet persille
- 1 ss dijonsennep
- 0,5 dl mørk balsamico
- 1 dl jomfruolivenolje
- 1 dl kaldpresset rapsolje
- salt og nykvernet pepper.
Slik gjør man:
- Gjør i stand rødbeter, skjær i mindre biter og stek i 25 min på 200 grader. Vend i vinaigrette.
- Kok quinoa som anvist på pakken .
- Bland farse med egg, mel, løk, ingefær, salt og pepper.
- Stek kjøttbollene i litt smøl.
- Smelt smør i en kjele og tilsett mel, og spe på med buljong og melk. La det putre til det er en fin glatt saus. Smak ti med karri og ingefær.
- Kok opp en kjele med vann og salt, og litt rapsolje.Ha i kålen og la koke i 1 min og sil.
- Anrett quinoa og kål med kjøttboller, saus og brønnkarse. Server rødbeter på siden.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 675 kcal
Protein 41,5 g
Fett 32,4 g
Karbohydr 57,8 g
Kostfiber 5,6 g
Kostfiber 5,6 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar