Du trenger (For 1 personer)
- 1 kyllingfilet
- havsalt
- 1/2 grapefrukt
- 50 g babyspinat
- 9 mandler
- 1/4 agurk
- 0,75 dl skyr
- brønnkarse
- 1 liten bunt gressløk
- kvernet pepper
- hvitløk
- Kok kyllingfilet i 15 min i lettsaltet.
- Filitrer grapefrukten.
- Skyll og slyng spinat.
- Rist mandler i en tørr panne.
- Skjær agurk i skiver.
- Bland skyr, finhakket brønnkarse og gressløk til en krem. Smak til med salt og pepper.
- Anrett salat med spinat, kylling, agurk, grapfrukt, mandler og krem.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 388 kcal
Protein 41,5 g
Fett 9 g
Karbohydrat 38,8 g
Kostfiber 7,3 g
Kostfiber 7,3 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar