Kyllingsalat med spinat, grapefrukt og mandler




Du trenger (For 1 personer)
  • 1 kyllingfilet
  • havsalt
  • 1/2 grapefrukt
  • 50 g babyspinat
  • 9 mandler
  • 1/4 agurk
  • 0,75 dl skyr
  • brønnkarse
  • 1 liten bunt gressløk
  • kvernet pepper
  • hvitløk
Slik gjør man:
  1. Kok kyllingfilet i 15 min i lettsaltet.
  2. Filitrer grapefrukten. 
  3. Skyll og slyng spinat.
  4. Rist mandler i en tørr panne.
  5. Skjær agurk i skiver.
  6. Bland skyr, finhakket brønnkarse og gressløk til en krem. Smak til med salt og pepper.
  7. Anrett salat med spinat, kylling, agurk, grapfrukt, mandler og krem.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi               388 kcal
Protein                41,5 g
Fett                          9 g
Karbohydrat           38,8 g
Kostfiber              7,3 g

Kommentarer