Rekesalat med kål, bjørnebær og vinaigrette



Du trenger (For 1 personer)
  • 25 g frisésalat
  • 25 g annen salat
  • 50 g finsnittet spisskål
  • dill
  • 7 bjørnebær
  • 100 g reker
  • 1 ss vinaigrette
  • 1 ss skyr
Vinaigrette
  • 1 ss dijonsennet
  • 0,5 dl hvitvinseddik
  • 2 dl jomfruolivenolje
  • salt og pepper    

Slik gjør man:
  1. Anrett salat og kål.
  2. Del bjørnebær på langs og tilsett sammen med reker og dill. 
  3. Rist vinaigrette med skyr og server sammen med salaten.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi               197 kcal
Protein               20,8 g
Fett                      9,9 g
Karbohydr           7,9 g
Kostfiber              2,8 g

Kommentarer