Du trenger (For 1 personer)
- 100 g salat, ruccola, hjertesalat, frisé
- 30 g gorgonzola, eller annen blåost
- 1 ss hvitvinseddik
- 1 ss vann
- salt og pepper
- 1 ts sennep
- 1 ss olivenolje
- 10 g valnøttkjerner
- 20 g sprøstekt bakon i terninger
- Vask og skyll salaten og skjær osten i terninger.
- Rør salt i ut i eddik og tilsett sennep. Rør hele tiden mens olivenolje tilsettes, hold på til dressingen tykner. Smak til med salt og pepper.
- Rist valnøtter i en tørr stekepanne og grovkakk.
- Anrett salat med ost, valnøtter, sprøstekt bakon og dressing
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 255 kcal
Protein 10 g
Fett 23 g
Karbohydr 2 g
Kostfiber 1 g
Kostfiber 1 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar