Grønn salat med bacon, valnøtter og gorgonzola



Du trenger (For 1 personer)
  • 100 g salat, ruccola, hjertesalat, frisé 
  • 30 g gorgonzola, eller annen blåost
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ss vann
  • salt og pepper
  • 1 ts sennep
  • 1 ss olivenolje
  • 10 g valnøttkjerner
  • 20 g sprøstekt bakon i terninger 
Slik gjør man:
  1. Vask og skyll salaten og skjær osten i terninger.
  2. Rør salt i ut i eddik og tilsett sennep. Rør hele tiden mens olivenolje tilsettes, hold på til dressingen tykner. Smak til med salt og pepper.
  3. Rist valnøtter i en tørr stekepanne og grovkakk.
  4. Anrett salat med ost, valnøtter, sprøstekt bakon og dressing

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          255 kcal
Protein             10 g
Fett                  23 g
Karbohydr          2 g
Kostfiber            1 g

Kommentarer