Rösti med røkelaks



Du trenger (For 1 personer)
  • 100 g raspede poteter
  • 2 ss finhakket gressløk
  • 2 ss finhakket persille
  • 1 egg
  • salt og pepper
  • 1 ss smør
  • 0,2 dl lettrømme
  • 2 skiver røkelaks
Slik gjør man:
  1. Vask poteter og kok dem i ca 15 min. Avkjø og rasp.
  2. Hakk gressløk og persille.
  3. Bland potet, gressløk, persille og egg. Smak til med salt og pepper.
  4. Stek potetkakene i smør.
  5. Bland rømme med resten av gressløken og litt persille.
  6. Anrett röstipotetene med laks og litt rømme.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          300 kcal
Protein             16,0 g
Fett                  16,0 g
Karbohydr        24,0 g  
Kostfiber            2,0 g

Kommentarer