Du trenger (For 1 personer)
- 50 g brekk- eller aspargesbønner
- 2-3 cherrytomater
- 1/4 rødløk
- 50 g tunfisk i vann
- 1 ss svart oliven
- 40 g pastaskruer
- Olivenolje
- 1 ss hakket persille
- 1 ss hakket basilikum
- Rens bønner og skjær dem i 4 cm lange biter.
- Del cherrytomater i to, og skjær løken i tynne ringer.
- Hell av vannet på tunfisken og del opp i små biter
- Kok pasta, og rør inn bønner når det er 7 min igjen av koketiden.
- Ta kjelen av platen og rør inn løk. Hell så av i et dørslag og skyll i kaldt vann.
- Bland dressing. Olivenolje, persille, basilikum, salt og pepper.
- Ha pastablanding i en bolle og rør inn dressing. Tilsett tunfisk, tomater og oliven.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 205 kcal
Protein 13 g
Fett 28 g
Karbohydr 28 g
Kostfiber 3 g
Kostfiber 3 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar