Pasta og tunfisksalat



Du trenger (For 1 personer)
  • 50 g brekk- eller aspargesbønner
  • 2-3 cherrytomater
  • 1/4 rødløk
  • 50 g tunfisk i vann
  • 1 ss svart oliven
  • 40 g pastaskruer
  • Olivenolje
  • 1 ss hakket persille
  • 1 ss hakket basilikum
  1. Rens bønner og skjær dem i 4 cm lange biter.
  2. Del cherrytomater i to, og skjær løken i tynne ringer.
  3. Hell av vannet på tunfisken og del opp i små biter
  4. Kok pasta, og rør inn bønner når det er 7 min igjen av koketiden.
  5. Ta kjelen av platen og rør inn løk. Hell så av i et dørslag og skyll i kaldt vann.
  6. Bland dressing. Olivenolje, persille, basilikum, salt og pepper.
  7. Ha pastablanding i en bolle og rør inn dressing. Tilsett tunfisk, tomater og oliven.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          205 kcal
Protein             13 g
Fett                  28 g
Karbohydr        28 g  
Kostfiber           3 g

Kommentarer