Du trenger (For 1 personer)
- 1 kyllingfilet
- 1 ss smør
- pepper
- 1 skive bacon
- 1 ss yoghurt naturell
- 1 ts dijonsennep
- 2 skiver brød
- 4 blader salat
- 2 tomater
- Pepre kyllingfiletene og stek i en stekepanne på sterk varme, sett så ned varmen og la den gjennomsteke. La hvile og del opp i mindre biter.
- Sprøstek bacon.
- Bland yoghurt og dijonsennep.
- Rist brødene i en panne.
- Fordel over dressing på en skive og dander salat, tomat, kylling og bacon, smør på dressing på siste skiven og legg over smørbrødet.
- Skjær i trekant og server.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi 215 kcal
Protein 18 g
Fett 5 g
Karbohydr 24 g
Kostfiber 6 g
Kostfiber 6 g
Kommentarer
Legg inn en kommentar