Rigatoni med sopp og spinat




Du trenger (For 4 personer)
  • 300 g rigatoni
  • 1 ss olivenolje
  • 2-3 fedd knuste hvitløk
  • 2,5 dl fløte
  • salt & pepper
  • revet muskatt nøtt
  • 500 g spinat
  • 250-300 g sopp
  • 2 ts oliven olje
  • 4 halve hvitløk
Slik gjør man:
  1. Kok pasta.
  2. Varm oljen i en gryte og sauter hvitløkene. TIlsett fløte og kok inn. Krydre med salt, pepper og litt muskattnøtt.
  3. Stek sopp og halve hvitløk i olje på god varme.
  4. Bland i spinat til fløteblandingen og tilsett så i pastaen. 
  5. Server pasta med sopp og hvitløk.

Næringsinnhold pr. porsjon
Energi          420 kcal
Protein             15 %
Fett                   29 %
Karbohydr          56%

Kommentarer